Coaching gesprekken

Ontdek je kracht

Heb je de wens om jezelf verder te ontwikkelen? Loop je in het leven van alledag vast in het realiseren van je doelen? Of heb je niet helder wat je wilt bereiken of weet je niet hoe? Dan is een coachtraject bij Bethesda iets voor jou.

Samen met je coach op weg

In een coachtraject ga je samen met je coach op weg om een antwoord te vinden op je vraag. De coach fungeert als een spiegel, die je helpt om beter beeld te krijgen van jezelf, je sterke punten, je relatie met je omgeving en je relatie met God. Uitgangspunt is dat je waardevol en uniek bent, en dat jij tot je bestemming mag komen door te zijn wie je bent, zoals je bedoeld bent door je Schepper. 

Een coachtraject begint altijd met een intakegesprek

Tijdens dit gesprek wordt je vraag in kaart gebracht en waar nodig verhelderd. Het is ook een moment om wederzijds kennis te maken en te kijken of er een klik is. Wederzijds vertrouwen en openheid zijn cruciaal voor het slagen van de coaching! Na het intakegesprek ligt er een heldere vraag op tafel, wat de leidraad voor het coachtraject zou kunnen zijn. Dan is het aan jou om ja te zeggen tegen coaching. 

Een intakegesprek is dus altijd vrijblijvend. Vervolgens ga je met de daadwerkelijke coaching beginnen. Dit neemt 5 tot 10 gesprekken van een uur in beslag. Tussen twee gesprekken ga je actief aan de slag met de vragen of opdrachten die de coach je meegeeft. In het laatste gesprek evalueer je samen met de coach of je coachvraag voldoende is beantwoord.

Medewerkers

  • Marijke Schoneveld-Vliek: beleidsadviseur opleiding en organisatie – opleiding: master beleid en management gezondheidszorg
  • Gerrit Houtman: relatie en gezinstherapeut opleiding o.a. relatie en gezintherapie, sociaal cultureel werk, pastorale supervisie –  lid BVRGS

Praktisch

De coachgesprekken vinden plaats op de locatie van Bethesda te Antwerpen.

Voor nadere informatie