Je dagelijks werk: Gods werk!

In de kerk hebben we het vaak over ons geestelijk leven… toch staan de meesten van ons de meest uren van de week in ‘het gewone’ leven. Hoe zit dat eigenlijk? Betekent dat dat we in twee werelden leven? Nee natuurlijk niet, christen zijn we ook op het werk. En het is super mooi als we gelegenheid vinden om daarvan te getuigen. Of we door onze levenshouding iets van Gods liefde mogen laten zien. Maar is dat het dan? Want wij zijn óók zondige mensen, niet perfect, en dat merken onze collega’s natuurlijk ook. Ik geloof dat God nog meer plannen heeft met ‘werk’.

In dit artikel willen we op zoek gaan naar een bredere blik op dit thema. Hierbij gebruik ik verschillende bronnen: de Bijbel, het boek ‘Goed werk, ons dagelijks werk en Gods plan voor de wereld’ van Tim Keller, én mijn persoonlijke ervaringen in mijn dagelijks werk en de uitwisselingen die ik daarover met andere christenen had die mij hebben geïnspireerd.

Gratis Webinar over dit thema op 10 januari 2023 met Tine Wuister:

Deel dit artikel